NOU SERVEI DE MÚSICA EN 'STREAMING'


Segons informa el Periódico, fa mesos que Youtube està treballant en una versió amb què poder competir directament amb els reis de la música en streaming, Spotify i Apple Music. Doncs bé, el blog oficial de la companyia de Google ho acaba de fer oficial i li ha posat data: el dia 22 de maig de 2018 la plataforma de música en streaming ja estarà disponible. Es dirà Youtube Music.

 Resultat d'imatges de Youtube Music

La plataforma de vídeos de Google ha confirmat que serà un servei que tindrà la modalitat gratuïta (amb anuncis) i la prèmium, de pagament, que permetrà accedir a milions de cançons i vídeos musicals. La versió de pagament costarà 9,99 dòlars (gairebé 9 euros).
Llistes personalitzadesYoutube Music permetrà reproduir àlbums complets, covers, remixos, directes i emissores de ràdio. Per descomptat, des del mòbil o l’ordinador. Altres característiques addicionals seran les llistes de reproducció personalitzades basades en l’historial de YouTube i altres patrons d’ús.

A partir de la setmana que ve Youtube Music estarà disponible als Estats Units, Austràlia, Nova Zelanda, Mèxic i Corea del Sud. L’expansió mundial arribarà en les properes setmanes. Més endavant estarà disponible a Catalunya.