ESBORRAR MISSATGES ENVIATS DE WHATSAPP

Hi ha indicis que WhatsApp podria estar provant un sistema que permetria esborrar els missatges que enviem. Segons un tuit del compte WABetaInfo, especialitzada en provar versions de prova de l'aplicació, s'està testant esborrar els missatges només dos minuts després de ser enviats.

Un període de temps menor a la mitja hora que WhatsApp, segons el mateix compte, hauria estudiat inicialment. Amb aquesta mesura l'aplicació de missatgeria sembla estar inclinant-se per un sistema per evitar enviaments de missatges escrits de forma impulsiva o enviats accidentalment.

Es tracta d'alguna cosa similar a la característica que va implantar Google en el seu servei de correu Gmail. Que des de fa uns mesos permet uns segons després d'enviar un missatge, impedir que el correu sigui enviat definitivament. Caldrà veure si finalment WhatsApp acaba implantat aquesta dràstica mesura.

Alguns detalls són importants. És clau, per exemple, saber si el destinatari del missatge té forma de saber que el missatge ha estat esborrat.